Hrvatski ručnici za plažu s pomponima

mirjana4

Mirjana Mikulec, poznata hrvatska dizajnerica interijera koju na tjednoj bazi možemo pratiti u njenoj emisiji na televizijskim ekranima, i sama je započela s osmišljavanjem proizvoda koji uljepšavaju svakodnevicu u životnom prostoru.

Nakon kolekcije mirisnih svijeća, Mirjana predstavlja i vlastitu liniju ručnika, ručno izrađenih od najfinijih prirodnih materijala poput organskog pamuka i bambusa. Ova dizajnerska linija nudi ručnike različitih dimenzija, boja i uzoraka, a uz one kupaonske, u ponudi su i ručnici za plažu koje krase pomponi i popularni geometrijski motivi.

mirjana5

Novom kolekcijom, Mirjana Mikulec nastojala je zadovoljiti sve ukuse: “Željela sam se odmaknuti od uobičajenih, pomalo dosadnih ručnika kakve najčešće viđamo u kupaonicama i pokazati da i oni mogu biti detalj koji će vizualno oplemeniti prostor. Pazila sam da budu dovoljno neutralni kako bi odgovarali svim stilovima i ukusima, ali i elegantnog izgleda.”

Cijelu kolekciju ručnika možete pronaći na prodajnim mjestima Perfecte Dreams, a u međuvremenu Mirjana Mikulec planira nastaviti raditi na razvoju novih proizvoda koje će dizajnirati.

mirjana2

mirjana

mirjana3

Foto: Darko Mihalić

Komentari