Hrvatski modni film koji trebate pogledati

bombardelli3

Dizajnerica Tamara Bombardelli napravila je pravi pomak na hrvatskoj modnoj sceni kada je prije nekoliko mjeseci u suradnji s poznatom hrvatskom redateljicom koja potpisuje spotove glazbenika kao što su Gibonni, Lollobrigida i Lea Dekleva, Marcellom Zanki, predstavila teaser za modni film. Radnja koja se odvija na praznoj cesti probudila je zanimanje svojom mistikom, a prije samo nekoliko dana objavljen je i cijeli video koji donosi jedinstvene modele torbi iznimno talentirane Tamare Bombardelli.

bombardelli1

Kratki modni film prati i tekst koji je napisala sama dizajnerica, koja također potpisuje i kostimografiju, dok je glazba u pozadini djelo benda SymbolOne. Moćan moment cijele priče upravo je izgovoren tekst koji ustvari nije napisan prvenstveno za snimanje. ”On je ustvari skup isječaka iz jedne kratke priče koju sam davno napisala, a koje je Marcella vrhunski prilagodila filmu, što je također vrlo bitan element. Priču sam napisala kada sam po već ne znam koji put prekinula s osobom koja je bila i ostala ljubav mog života. Mislim da se svaka osoba koja je voljela može poistovjetiti s ovom pričom jer ljubav često uzima onoliko koliko i dalje te vječno ostane nepoznanica. Ljubav nije čitanje s razmijevanjem, ljubav je rizik, spreman i na katastrofalne posljedice, do sljedeće zablude… Ili ne.” otkrila je Tamara.

Pogledajte cijeli film u nastavku:

bombardelli4

Produkciju potpisuje “kreativna agencija” Milan Latković, Duje Kundić, postprodukciju Sandro Baraba, modeli su Klara Mucci, Ana Petra Čubelić i Božo Žeravica, zvuk Sandro Baraba i Willem Miličević, prijevod teksta Mirna Vidaković i Ivana Jelavić Šako, glas je Pippa Vos, a organizator snimanja je Nela Perković.

T.B.

Komentari