Hrvatski Gardaland otvara se u lipnju

mirnovec-fun-park-3

Pisali smo već kako Hrvatska u lipnju 2017. dobiva svoj prvi tematsko-zabavni park za djecu i odrasle po uzoru na poznate svjetske centre adrenalinske zabave. U Biogradu na Moru u tijeku je izgradnja Fun Parka, iza kojeg stoji Mirnovec pirotehnika iz Samobora, a trenutno je u tijeku postavljanje prvih atrakcija.

mirnovec-fun-park-1

Posjetiteljima parka na raspolaganju bit će ih sveukupno 26, podijeljenih u tri cjeline: Gusarski grad, Divlji zapad i Svemir. Svaka tematska cjelina kombinacija je atrakcija i igara sa sadržajima namijenjenima djeci, tinejdžerima i obiteljima. Doživljaj boravka u parku upotpunit će raznovrsna ponuda hrane i pića, zabavne igre, suvenirnice, događanja i koncerti.

mirnovec-fun-park-2

Cijena ulaznice trebala bi se kretati između 150 i 200 kuna. U pripremi je cijeli set mogućnosti nabave karata po povoljnijoj cijeni poput sezonske ulaznice, popusta za ranoranioce ili u posezoni. Kartu će biti jeftinije kupiti online, a djeca će na rođendan imati besplatan ulazak. Bit će i popusta na grupni posjet, paketa za školske izlete i posebne ponude za korporativne evente i team buildinge, a bit će i VIP passeva za brzinski obilazak parka.

Sve o točnom datumu otvaranja i druge informacije možete doznati na službenoj stranici Fun Parka Mirnovec i njihovom Facebook profilu.

Foto: Fun Park Mirnovec

Komentari