Odličan novi hrvatski film doživjet će premijeru na Sarajevo Film Festivalu

Dugometražni debitantski igrani film Anđela Jurkasa ‘Zbog tebe’ pozvan je na pretpremijerno predstavljanje u sklopu programa Pretpremijere, sekcija Pretpremijere Trailers na najvećoj ovogodišnjoj filmskoj regionalnoj smotri – Sarajevo Film Festival – koja se održava u glavnom gradu Bosne i Hercegovine od 14. do 22. kolovoza.

ZBOG TEBE Paraminski Jurkas 3

Leona Paraminski Anđelo Jurkas

Ova atipična ljubavna priča s mnoštvom isprepletenih dramskih i komičnih elemenata nastala je prema motivima istoimene knjige koja će ove jeseni biti objavljena u samo jednom unikatnom primjerku i izložena za publiku.

Nataša Janjić

Nataša Janjić

U filmu Zbog tebe, koji predstavljanjem u Sarajevu najavljuje početak svog festivalskog života, neke od glavnih uloga ostvarili su: Leona Paraminski, Nataša Janjić, Damir Urban, Iva Visković, Iva Mihalić, Csilla Barath Bastaić, Jelena Perčin, Doris Pinčić Rogoznica, Iskra Jirsak, Senka Bulić, Jasna Bilušić, Hrvojka Begović, Ana Vučak, Marko Cindrić, Stojan Matavulj, Mario Kovač, Nikša Marinović, Ante Krstulović i Zoran Pribičević.

ZBOG TEBE Perčin Pribičević 5

Jelena Perčin i Zoran Pribičević

Film se trenutno nalazi u fazi postprodukcije i završavanja redateljske verzije, a uskoro će biti predstavljeni novi materijali vezani za snimanje istoga. Nacionalna kino premijera filma ‘Zbog tebe’ očekuje se za Valentinovo 2016.

Damir Urban

Damir Urban

Prvi najavni kino trailer filma možete pogledati na objavljen je na službenoj stranici filma zbogtebe.com kao i na službenom YouTube kanalu.

 

 

Komentari