Hrvatski dizajneri predstavljaju svoje cruise kolekcije

Modni događaj Fashion.hr Cruise Collection i ove sezone održat će se od 2. do 4. srpnja u parku na Trgu kralja Tomislava. Hrvatski dizajneri u dva će dana predstaviti svoje cruise kolekcije, a Aleksandra Dojčinović, ELFS-i Ivica Skoko, Martina Felja, Zoran Aragović samo su neka od imena koje će publika moći vidjeti na modnoj pisti u središtu grada.

BIPA-FASHION2

U sklopu programa Fashion.hr Cruise Collection organizatori pripremaju iznenađenje te će premijerno predstaviti i najnoviju modnu liniju Fashion.hr by eNVy room koja će ovog ljeta osvojiti sve ljubiteljice mode. Dizajnerska mini kolekcija bit će dostupna, po iznimno pristupačnim cijenama, u svim BIPA trgovinama od početka srpnja, a ekskluzivno će ju prvi put imati priliku vidjeti posjetitelji na zagrebačkom Tomislavcu.

BIPA-FASHION

U sklopu Bipa Fashion.hr Cruise Collection po prvi će se put predstaviti i sedam mladih dizajnera koji su ušli u finale velikog regionalnog natječaja Lift by Perwoll. Među više od 70 prijavljenih kandidata stručni žiri je odabrao najbolje, a nakon što pokažu svoje kolekcije na pisti, žiri će izabrati i pobjednika koji će osvojiti jedinstvenu mogućnost nastupa na sljedećem tjednu mode Fashion.hr.

Komentari