Hrvatski dizajn na prestižnom njujorškom događaju

Monolit, Sanja Rotter

Monolit, Sanja Rotter

NYCxDESIGN je prestižan njujorški dizajnerski događaj na kojemu se četvrtu godinu za redom predstavlja preko 44000 dizajnera, odvija preko 500 događanja i to na preko 200 lokacija! NYCxDESIGN donosi sedamnaest disciplina  koje uključuju i digitalni dizajn, namještaj, grafički dizajn, arhitekturu, produkt dizajn i urbanistički dizajn. Ove godine na ovom velikom događaju predstavljaju se i hrvatski dizajneri koja na američko tržište dovodi novootvoreni Stufff concept store u New Yorku.

Ili Ili

Ili-Ili, Grupa

Na takvom velikom i značajnom događanju concept strore Stufff održao je svoj službeni ‘launch party’ kojim će proslaviti svoje otvorenje te i predstavljanje svoje cjelokupne ponude na NYCxDESIGN-u i to u sklopu još jednog jednako značajnog događaja sličnog karaktera, smo s druge strane kontinenta – iz Los Angelesa, gostujućeg Dwell on Design.

Envelope, Data by Despot

Envelope, Data by Despot

Stufff concept store je projekt i platforma koju je pokrenula Mirna Morphis, hrvatska dizajnerica s njujorškom adresom, s ciljem okupljanja vrhunskog domaćeg dizajna i predstavljanja na američkom tržištu. Okupila je pretežno mlade, iznimno nadarene dizajnere te složila pomno odabranu kolekciju radova koja se predstavlja u Stufffu, a sada i na ovom prestižnom američkom događaju za dizajn. Stufff u svojoj ponudi okuplja dizajnere kolektiva Grupa, Data by Despot, Roman/Valhovic, Sanju Rotter i Bioinventa.

Koja je cjelokupna ponuda ovog novog i zanimljivog Stufff concept storea, saznajte na stufff.nyc te na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

lacetable_006

LACEscape, Roman Vlahović

Foto: Ivan Dorotić, Maja Bosnić, Adriana Pavelic, Facebook

Komentari