Hrvatski brend za pse koji će vas oduševiti

Mlade poduzetnice, Maja Cvetković i Viktorija Šebalj, pokrenule su hrvatski brend za pse DAWG SWAG, koji psićima nudi tople i udobne „hoodice“ koje će ih grijati tijekom hladnih zimskih mjeseci.

13

Vlasnice dvaju psića, Moa i Rhodrija, bile su nezadovoljne postojećom ponudom na tržištu i odlučile su pokrenuti vlastitu proizvodnju odjeće za pse. S obzirom da većina pasa boravi u grijanim prostorima, javila se potreba za nošenjem odjeće za pse, koja im pruža zaštitu od hladnoće. Dawg Swag je vašim četveronožnim ljubimcima pružio priliku da postanu prave modne zvijezde.

19

„Dawg Swag „hoodice“ prvo smo napravile za svoje njuškice i naišle na brojne pozitivne komentare prijatelja i poznanika, koji su nas ohrabrili da krenemo u proizvodnju „hoodica“ i za ostale psiće. Razvijamo i veličine za veće pse, tako da će svi moći biti uživati u toplim i udobnim „hoodicama“, kaže Maja.

9

Dawg Swag će osim „hoodica“ uskoro u ponudi imati i kabanice, kao i ogrlice, oprsnice i povodce. Svi proizvodi iz Dawg Swag kolekcije proizvedeni su u Zagrebu, koristeći najkvalitetnije materijale.

12

„Obraćamo punu pozornost na detalje, pa su naše „hoodice“ izrađene od najkvalitetnijih tkanina u različitim, trendi bojama. Ono što nas čini prepoznatljivima na tržištu naši su originalni dizajni s kojima naglašavamo osobnost ljubimaca koji ih nose“, kaže Viktorija.

Mo-i-Rhodri

Aktualnu kolekciju možete pronaći na web stranici www.dawg-swag.com i odabrati boju i natpis koji najbolje predstavljaju vašeg ljubimca.

Rhodri

20

19

 

Mo

Komentari