Hrvatski brend Lulu Couture otvara trgovinu u Zagrebu

lulu-couture

Ljubiteljice hrvatskog modnog brenda LuLu Couture ove jeseni dobivaju još jedan razlog za veselje. Naime, nakon što je LuLu Couture svoju ponudu ovog ljeta doveo i u Šibenik u sklopu multibrend storea, ovo modno ime sada otvara svoju prvu i ekskluzivnu LuLu Couture ‘flagship’ trgovinu u Zagrebu, i to na adresi u Gundulićevoj 3.

Trgovina će od kraja rujna nuditi najveću i najbolju ponudu svih modela i veličina, kao i ekskluzivne LuLu Couture linije. Proširenje je to koje se dodatno nastavlja i na LuLu Couture web shop pokrenut u travnju, gdje osim nove kolekcije sve kupce očekuju i sniženja prijašnjih te vikend akcije i mnoge promotivne pogodnosti.

lulu-couture8

Inače, novu kolekciju Brenda LuLu Couture krase prozirni i predimenzionirani modeli, elegantne haljine na vezanje te rupičasti strukturirani detalji. Brend je i ove jeseni zadržao karakteristike svojih dosadašnjih kolekcija, a udobnost, vrhunski materijali i odmjereni glamur odlike su komada stvorenih za jesensko-zimski stil samosvjesne, moderne žene.

Materijali koji definiraju kolekciju su vrhunski pamuk, traper, viskoza, til te ‘scuba’ mrežasti umeci dok je kod kolorita LuLu Couture ostao vjeran jesenskim klasicima – crnoj, bijeloj i sivoj boji uz dodatke višnje i boje vina te plave i japansko-crvene boje na pojedinim modelima kuće. Kolekciju u cijelosti pogledajte u nastavku:

lulu-couture6 lulu-couture5 lulu-couture4

lulu-couture7 lulu-couture2

lulu-couture3

Foto: LuLu Couture

Komentari