Hrvatski brend dječje odjeće daVida’s

DaVida’s je izvorna hrvatska modna marka, nastala spajanjem mode i likovnoga stvaralaštva. Iza imena daVida’s, krije se dizajnerica Andrea Cmrečki, a upravo dugogodišnje iskustvo u modi i svakodnevno kreativno izražavanje DaVida’s-ovih začetnika i kreatora, brendu daje raznolikost i izniman doprinos u kvaliteti. DaVida’s je inspiriran djecom i ljudima iz svakodnevnoga života, uspomenama na djetinjstvo, modom 20-ih i 30-ih godina, pismima, glazbom i ljubavlju svake vrste.

davidas

DaVida’s je nedavno predstavio novu proljetnu kolekciju pod nazivom “Lost in Garden”. Kolekcija je inspirirana samim materijalima i odabirom boja, te šetnjom malih vilenjaka kroz vrt koji se budi u proljeće. Materijali koji prevladavaju su prirodnog porijekla, pamuk, viskoza i svila, a različite teksture materijala daju dinamičnost. Tako se isprepliću i nadopunjuju sjajni i mat materijali, gusti i prozračni, meki i topli te hladni i sjajni. Boje su pastelno ružičaste u kombinaciji s crnom (kontrast nježnog cvijeća i zemlje) te motiv prugica, koje su i glavni nositelj svake daVida’ s kolekcije. daVida’s kolekcije su namjenjeni djevojčicama od 2-14 godina, a od prošle godine davida’s ima i kolekciju za dječake od 2-14 godina.

Od ove godine daVida’s ima i zaštitna lica, a to su mama Anita Vukušić Crevar i mala Gita iz priče Gym & Fun (Mala Sportska Akademija s RTL-a) te je s njima, uz ostale modele, snimljena i ova nova proljetna kampanja. Na ovogodišnjem izdanju Kids Fashion Weekend koji će se održati 17. i 18. travnja u Hypo Centru u Zagrebu, a uz novu ljetnu kolekciju daVida’s bit će predstavljena i linija za slobodno vrijeme i yogu (za mamu i dijete) pod nazivom “Gym&Fun by daVida’s”, tako da mame i njihova djeca mogu zajedno uživati u udobnoj i za vježbanje modernoj i prilagođenoj odjeći.

Anita Vukušić Crevar i Gita

Anita Vukušić Crevar i Gita

 

Komentari