Hrvatski brend ima ideju za božićni dar vašem ljubimcu

Ako je četveronožni dlakavac član i vašeg kućanstva, u blagdansko vrijeme zasigurno razmišljate o nekoj sitnici koju bi, čisto simbolično jer svi najmiliji dobivaju darove, dali svojem kućnom ljubimcu. Bilo da je kost, neka slastica ili nova mašnica da i on bude dio božićnog veselja.

2pets11

Tako je hrvatski brend 2pets, koji inače u ponudi ima niz različitih vrsta proizvoda osmišljenih i proizvedenih u Hrvatskoj: dekice, jastuke, marame, majice sa simpatičnim natpisima, kožne ogrlice, presvlake za aute, za ovaj Božić osmislio posebnu blagdansku kolekciju koja se sastoji od mašnica, šalova, igračaka, ukrasa za bor i jastuka. Kolekcija je inspirirana prazničnim bojama – crvenom, zelenom i zlatnom te ispunjena motivima kao što su karirani uzorci ili zvjezdice za pravu božićnu atmosferu.

2pets5

2pets se ove zime priključio Adventu na Europskom trgu tako da na njihovoj kućici možete razgledati i kupiti ove slatke detalje, trenutno čak i s popustom od 10% na blagdansku kolekciju. Za sve dodatne informacije i upite o cijenama posjetite njihovu Facebook stranicu.

2pets13

Komentari