Hrvatske ambasadorice poznatog brenda torbi Coccinelle

torbe karla (7)

Posljednji tjedan svibnja u svim Karla prodavaonicama posvećen Coccinelleu – jednom od najpoznatijih svjetskih brendova kada su u pitanju torbice. Među njihovim obožavateljicama su i poznate Hrvatice – Marijana Batinić te Ana i Lucija Zaninović koji su postale ambasadorice ovog vrhunskog talijanskog brenda.

torbe karla (8)

Osnova svakog dobrog modnog stila svakako su modni dodaci pri čemu upravo torbice predstavljaju najdragocjeniji komad koji može podići svaku kombinaciju. Coccinelle već gotovo 40 godina priča priču o najljepšim i najelegantnijim torbama koje krasi tradicija, prepoznatljiva vječna elegancija, preciznost i vrhunska kvaliteta izrade.  Torba koja se odlično slaže s različitim modnim kombinacijama, traje godinama, nije trendovski već bezvremenski komad koji svojim stilom i funkcionalnošću u potpunosti odgovara dinamičnom životnom stilu.

torbe karla (6)

Coccinelle godišnje predstavi čak četiri kolekcije, i baš svaki put uspije oduševiti novim, prekrasnim modelima. Voditeljica Marijana Batinić odabrala je model u svom stilu, klasičnu ‘bucket’ torbu koju posebnom čini detalj u smeđoj nijansi, a kombinira ju uz trendi parku i ‘must have’ sezone, trapezice. Sestre Zaninović su odabrale nešto upečatljivije modele ukrašene metalnim detaljima, koje su također prilagodile komadima sezone – cvjetnoj haljini i bomber jakni.

torbe karla (3)

Ako ste i vi u potrazi za idealnom torbicom, ne propustite Coccinelle tjedan u Karla prodavaonicama i priliku da osvojite Coccinelle torbicu. U razdoblju od 23. svibnja do 29. svibnja svaka kupnja Coccinelle torbice u Karla prodavaonicama donosi poklon, a svi kupci Coccinelle torbica sudjeluju u nagradnom natječaj. U Karla prodavaonici na adresi Teslina 15, Zagreb, 3. lipnja održat će se izvlačenje sretne dobitnice Coccinelle torbice.

torbe karla (5)

Novu kolekciju Coccinelle torbica možete pronaći u jednoj od Karla prodavaonica u Zagrebu, Splitu, Zadru, Dubrovniku i Rijeci ili posjetite web shop na adresi www.karla.hr. U galeriji u nastavku donosimo trendi Coccinelle modele.

 

Foto: Rajna Raguž, Sonja Dvornik

Komentari