Hrvatski umjetnici na jednom od najvećih svjetskih art događaja

Designfesta2

Poznata zagrebačka galerija PMS ove zime će gostovati na najvećem međunarodnom umjetničkom događaju u Aziji – japanskom festivalu Design Festi! Naime, umjetnička galerija Prostor manufakturne slobode (PMS) ušla je u uži izbor kao jedan od izlagača na japanskom festivalu te će originalnim ručnim radovima hrvatskih umjetnika i kreativaca predstavljati Hrvatsku 26. i 27. studenog ove godine.

DesignFesta3

Design Festa veliki je međunarodni festival posvećen umjetnosti, performansu, modi i glazbi koji se održava svake druge godine u fantastičnom tokijskom prostoru Tokyo Big Sight center. Osnovan je 1994. godine s ciljem da poveže i predstavi originalne umjetnike iz cijelog svijeta kojih se svaki put prijavi više od 12 tisuća. Kao najveći festival ove vrste u Aziji na uzbudljiv način spaja kulturu perfomansa, umjetničkog izražavanja, različitosti cijelog svijeta pa čak i međunarodnu gastro scenu.

DesignFesta4

Galerija PMS, Između ostalog u Tokiju će predstaviti pumpice za vodu popularnog street art kolektiva Pimp my Pump, nakit Shivam i Maya art, radovi Mashe Novak i Marte Grbešić, brendovi Driftwood i FunAttic te mnoge druge, a što sve imaju u ponudi možete pogledati na Facebook stranici.

PimpmyPump

Foto:PMS

Komentari