Domaća kozmetika koju će vaša koža brzo zavoljeti

azena

Kada želimo svojoj koži samo najbolje, najčešće se okrećemo prirodi i u njoj pronalazimo najbolja beauty rješenja. A za nas to već dugi niz godina radi domaća kozmetička linija Azena, koju je 1995. godine pokrenuo poznati velikogorički travar Antun Azenić. Zbog vlastitih zdravstvenih problema započeo se baviti ljekovitim biljem, a nakon što je pomogao sam sebi, počeo je pomagati i drugima.

BugOff-spray-AZENA-PACKSHOT

Azena BugOff! sprej

Biljni preparati koje je razvio uz pomoć obitelji i danas su prisutni na našem tržištu, no umjesto Antuna sada se njima bave njegovi unuci, poznata hrvatska odbojkašica Senna Ušić Jogunica i najstariji unuk Andrej Azenić. Biljke koje se koriste u kozmetičkim proizvodima prethodno se ručno ubiru, a zahvaljujući podneblju i klimi bogate su esencijalnim uljima i hranjivim sastojcima. Proces njihove obrade kojima se dobivaju konačni proizvodi slatka je obiteljska tajna koju zovu Azena efekt.

D-SUN---AZENA-PACKSHOT

Azena :D-Sun balzam za sunčanje

Uz Azena biljnu mast koja se koristi i obožava već 35 godina, biljni maslac za tijelo, biljne kapi, balzame za djecu i za kožu nakon tetoviranja, u središte pozornosti ove sezone dolazi i Azena 100% prirodna ljetna kozmetika s četiri odlična proizvoda; Azena BugOff! sprejem za zaštitu od nametnika, Azena :D-Sun balzamom za sunčanje, Azena GoMinty i Azena Green Tangerin balzamima za njegu kože nakon sunčanja.

Green-Tangerine-AZENA-PACKSHOT

Azena Green Tangerine balzam nakon sunčanja

Svi ovi proizvodi, kojima se ljekovita svojstva prirode i bilja te njihova moć u zacjeljivanju duše i tijela približavaju krajnjim korisnicima, nabaviti se mogu u Azena webshopu, te u izabranim ljekarnama diljem Hrvatske.

Go-Minty--AZENA-packshot

Azena GoMinty balzam nakon sunčanja

Foto: Azena

Komentari