Hrvatska organska kozmetika koju će vaše lice voljeti

Cosmel

U vremenima u kojima smo bombaridrani brojnim kozmetičkim proizvodima nepoznatog porijekla, a istovremeno samo želimo najbolje za svoju kožu, ponekad su najbolji preparati za nas oni najjednostavniji, koji dolaze iz prirode. Za upravo takve proizvode specijalizirala se mala laboratorijska proizvodnja Cosmel, čija kozmetika nosi predznak hrvatske, prirodne i organske, te je u potpunosti predana tradiciji, ekološkim, zakonskim i etičkim normama iz područja kozmetologije i dermatologije.

Cosmel4

Višestruko hvaljena i nagrađivana kozmetika temeljena je na 30-godišnjem iskustvu kreiranja i proizvodnje kozmetičkih preparata, a iako postoji već dugi niz godina, pažnju šire publike počela je posebno privlačiti prošle godine, kada je osmišljen novi imidž Cosmela, a proizvodima je, uz istu recepturu, podareno sasvim novo, atraktivno ruho.

Cosmel7

Danas su ovi proizvodi jednako dopadljivi izvana kao i iznutra, a najviše hvalospjeva osvajaju proizvodi za njegu kože lica, koji dolaze u malim serijama i satkani su od luksuznih hladno prešanih ulja i organskih eteričnih ulja, bez GMO-a, herbicida, petrokemikalija, umjetnih konzervansa, parabena, toksina, umjetnih mirisa i boja.

Cosmel2

Neki od najpopularnijih Cosmelovih patenata su kultna Melli krema s matičnom mliječi koja revitalizira zrelu kožu i pomaže kod upalnih stanja kože, Tri-care krema za trostruku njegu kože oko očiju, lica i vrata, Omega 6 krema za suhu i dehidriranu kožu, C krema za normalnu i mješovitu kožu, kao i New Cell krema za prirodnu obnovu stanica koja je osvojila nagradu za najbolju inovaciju u kozmetici 2015. godine. Sve kreme dostupne su u ljekarnama, a popis prodajnih mjesta možete saznati na Cosmel Facebook stranici.

Cosmelcosmetics4

Cosmel3

Foto: Cosmel

Komentari