Hotel i spa skriveni u pitoresknom francuskom krajoliku

eugenie16

Već više od 40 godina hotel, restoran i spa Les Prés d’Eugénie jedno je od najekskluzivnijih mjesta u Francuskoj i omiljeno odredište francuskog jet seta. Mjesto je to raskošnog interijera, prepuno zanimljivih detalja iz povijesti jer se, naime, radi o termama koje su se razvile 1861. pod pokroviteljstvom carice Eugénie i u međuvremenu postale poznate kao ‘retreat’ u koji se dolazi uživati u cjelokupnom tretmanu za duh i tijelo.

eugenie1

eugenie2

Elegantne sobe, tri restorana, jedinstveni spa tretmani, parkovi, vrtovi, svi upakirani u vilu i imanje smještene u pitoreskni francuski krajolik razlog su zašto gosti stižu ovdje i ne izlaze s površine imanja danima. Dan, kao i svugdje počinje doručkom, ali doručak s pogledom na vrt hotela Eugénie nešto je sasvim posebno. Ekskluzivan duh mjesta balansira prijateljski nastrojeno osoblje i ugodna, nimalo uštogljena, atmosfera. Sve su zajedničke prostorije povezane u jedan prostor, a svaki kut priča svoju priču.

eugenie4

eugenie10

eugenie11

Tokom dana slijedi odmor uz bazen ili istraživanje okolne prirode, a ručak i večera u restoranu Michela Guérard, jednog od najpoznatijih s tri Michelinove zvjezdice u Francuskoj, događaj su za sebe. Michel Guérard je legenda nouvelle cuisine, a uživanje u njegovim gurmanskim ostvarenjima nešto je zbog čega gosti dolaze iz cijelog svijeta.

Još detalja ovog divnog mjesta pronađite na blogu Bravo Tango Hotel, a njegove novosti možete pratiti i na Instagram profilu.

eugenie9

eugenie8

eugenie5

eugenie3

eugenie6

eugenie12

eugenie13

eugenie14

eugenie15

eugenie7

Foto: Bravo Tango Hotel

Komentari