Hostel Link prvi je na opatijskoj rivijeri

Hostela nikad dosta, zar ne? S tom će se tvrdnjom najvjerojatnije složiti svi mladi putnici kojima budžet ne dozvoljava skupe hotele, a koji vole detaljno istraživati svjetske destinacije. Pogotovo je to točno ako je hostel smješten na morskoj lokaciji gdje takvog smještaja uglavnom nedostaje, poput opatijske rivijere. I ne radi se samo o dostupnosti hostelskog smještaja što se financijske strane tiče, već i činjenici da je u hostelu “ekipa”. Atmosfera je uvijek vesela, mogućnosti upoznavanja ljudi iz cijelog svijeta brojne, a to je recept za zabavno i opušteno ljeto.

hostellink3

Hostel Link kojem je posvećena ova priča smješten je među palmama, u neposrednoj blizini povijesne jezgre Lovrana i najbliže plaže. U okviru ovog moderno uređenog objekta na raspolaganju je sve što jednom gostu treba – klimatizirane sobe s TV-om ravnog ekrana, besplatni WiFi i bar s terasom s koje se pruža pogled na Kvarnerski zaljev.

hostellink1

Još jedna je to investicijska priča grupacije Milenij Hoteli. Sve sobe uređene su u živim tonovima, a iz pojedinih se pruža pogled na more. Također su na raspolaganju samoposlužna praonica rublja i zajednička prostorija s ormarićima na zaključavanje, mikrovalnom pećnicom te prodajnim automatima s laganim obrocima i pićima, a tu je i nedavno otvoren fast food Link. Gostima su nadohvat ruke more i plaža, kao i šetnja šetnicom dugom 12 kilometara do obližnje Opatije gdje mogu uživati u još sadržaja.

hostellink5

hostellink8

hostellink2

hostellink9

hostellink11

hostellink6

hostellink7

hostellink4

hostellink10

Hostel Link
Šetalište M. Tita 9, Lovran

Komentari