Hoćete li u listopadu kuhati s Kuhaonom?

U mjesecu listopadu Kuhaona će putovati od zapada prema istoku, od Meksika do Malezije i Japana. Uživat ćete u okusima meksičke i malezijske kuhinje i američkim slasticama obučenim u čokoladni ganache. Svi zainteresirani naučit će tehnike pripreme sushija i dim suma, a prigodno će se obilježiti dani kruha s njegovim različitim formama i okusima unutar različitih svjetskih kuhinja. Nadamo se da ćete i u ovom mjesecu pronaći nešto zanimljivo, stoga na vrijeme osigurajte svoju ulaznicu.

kuhaona3

Teme radionica

13.10.2015. Dim Sum – Predavač: Vid Nikolić
Trajanje radionice: 18.00 – 21.00 sati
Har Gow (dim sum punjen mesom kozica i kuhan na pari), Siu Mai (dim sum punjen mljevenom svinjetinom, umotan u wonton i kuhan na pari), Pork Bun (dim sum od tijesta s kvascem, punjen pečenom svinjetinom, kuhan na pari), pržena Gyoza punjena mljevenom svinjetinom, te umak za dim sum bit će na vašem tanjuru tijekom radionice.
Cijena radionice: 350,00 kn

15.10.2015. Raskošan sushi – Predavač: Vid Nikolić
Trajanje radionice: 18.00 – 21.00 sati
Riba, tofu, krastavci i avokado samo su neki od sastojaka koji su potrebni za pripremu sushija, a vrlo je važan i način pripreme riže koja mora biti suha i ljepljiva. Kako bi vam sushi dobro ispao najvažnije je upotrijebiti svježe namirnice i znati filetirati ribu. Osim sushija pripremit ćete i miso juhu, a za degustaciju vam pripremamo zeleni čaj i sake.
Cijena radionice: 400,00 kn

20.10.2015. Koloritna meksička kuhinja – Predavač: Marijana Zlomislić
Trajanje radionice: 18.00 – 21.00 sati
Meksički tanki kruh (Tortillas), hrskavi zalogaji s piletinom (Taquitos), salsa od avokada (Guacamole), šarena salsa od povrća (Pico de gallo), tortilje sa svinjetinom (Carnitas) i kukuruzne pogačice s piletinom (Gorditas) su jela u čijim okusima ćete uživati.
Cijena radionice: 350,00 kn

kuhaonalistopad2

22.10.2015. Kuhinja Malezije – Predavač: Vid Nikolić
Trajanje radionice: 18.00 -21.00 sati
Na radionici ćete kuhati: Red Curry Laksa (ljutu juhu od kozica), Pork Satay (ražnjiće od svinjetine s umakom od kikirikija), Mee Goreng (rezance s piletinom i kozicama u woku) i Pisang Goreng (uštipke od banane).
Cijena radionice: 350,00 kn

27.10.2015. Čokoladne slastice – Predavač: Robert Bašić
Trajanje radionice: 18.00 – 21.00 sati
Za sve ljubitelje čokolade ovo je “must have”. Pripremat ćete brownie s dvije vrste čokolade, hrskavi keks s tri vrste čokolade i čokoladni cupcake s ganache kremom.
Cijena radionice: 350,00 kn

29.10.2015. Kruhom oko svijeta – Predavač: Marijana Zlomislić
Početak radionice: 18.00 – 21.00 sati
Naučit ćete pripremati irski soda bread, francuske brioche, talijansku foccaciu, marokanski tanki kruh Batbout, kineska parena peciva Mantou, američki kukuruzni kruh Cornbread i indijski tanki kruh Naan. Uz brioche ćemo probati finu jetrenu paštetu, kineska parena peciva ćemo puniti svinjskom potrbušinom i povrćem, focacciu ćemo nadjenuti maslinama i rajčicama, i još puno toga finoga.
Cijena radionice: 350,00 kn

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.

Komentari