H&M Studio kolekcija predstavljena u Parizu

hm16

U jeku Tjedna mode u Parizu, H&M je sinoć upriličio već tradicionalno predstavljanje svoje Studio kolekcije u gradu svjetlosti, kojem je prisustvovalo 600 uzvanika iz svijeta mode, urednika, novinara i modnih blogera. Poznati je brend predstavio kolekciju za jesen/zimu 2016./2017., koja izražava žensku individualnost i raznolikost ženskog karaktera.

hm19

Kraj kulise smrznutog jezera, koja je reflektirala utjecaj prirode na samu kolekciju, u novim Studio komadima za hladnije dane defilirali su top modeli Amber Valletta, Jourdan Dunn, Freja Beha Erichsen i Soo Joo Park. Kolekcija je u jedno spojila snažne krojeve s tradicionalnim švedskim modnim naslijeđem i rukotvorstvom, a u dizajnu je ponovno primjetan povratak ženstvenih silueta, kod kojih je naglasak stavljen na ramena i struk pojedinih komada.

“Kolekcija je o snazi i ljepoti žene i o tome kako izražavamo tu moć kroz naš stil. Volim kontrast snažnih krojeva i ručno rađenih detalja iz švedskog folklora”, otkrila je o novoj H&M Studio kolekciji Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica H&M-a. Limitirana kolekcija u 200 H&M-ovih trgovina i webshopove stiže 8. rujna, a pogledati ju možete u nastavku u galeriji.

Foto: H&M

Komentari