H&M Studio kolekcija uskoro u trgovinama

hm studio (9)

U ožujku ove godine H&M je na Tjednu mode u Parizu predstavio svoju Studio kolekciju za jesen/zimu. Kolekcija utjelovljuje snažnu ženu i ljepotu koju komunicira kroz svoj stil. Radi se o odjeći za žene sa stavom koje kroz modu inspiriraju druge i izražavaju sebe.

hm studio (6)

Odjeću karakteriziraju izvezeni motivi i cvijeće iz švedske narodne nošnje. Materijali poput baršuna, vune i čipke obilježile su ovu kolekciju u kojoj na prvi pogled pažnju oduzimaju duge haljine, široke hlače visokog struka i etno majce s kapuljačom. Ističu se i kaputi s tri četvrt rukavima, kako bi se vidjeli voluminozni rukavi košulje koju nosimo ispod.

hm studio (1)

Prugasto odijelo i košulje sa zvonolikim rukavima pravi su dokaz povratka ’70-ih ove sezone. Modni dodaci, prema H&M dizajnerima, su u kaubojskom stilu. Kaubojski šeširi i čizme do gležnja ili do koljena, sa zmijskim uzorkom ili s metalnim dodatkom, kose se sa švedskim narodnim motivima koji su lijepo prenijeli odjećom.

Studio kolekcija je igra H&M dizajnera u kojem su spojili nespojivo. Različiti uzorci i stilovi, obilježili su ovu kolekciju čije bismo komade htjeli nositi ove jeseni. Ključni komadi sezone biti će dostupni u odabranim trgovinama od rujna. Sve modele iz kolekcije koja dolazi 8. rujna pogledajte u galeriji:

Komentari