H&M predlaže svečane stylinge za najmlađe

Iako su vam misli o skorašnjim blagdanima još uvijek dovoljno daleko da biste njima razbijali glavu, modni brandovi svojim nas vizualima polako, ali sigurno uvode u najsvečanije doba godine. Novost iz H&M-a je blagdanska kampanja, na čijem su se setu snimanja klinci dobro zabavili i pritom pokazali što je obožavana trgovina pripremila za najmlađe u narednom mjesecu.

HM holiday

Dječja kolekcija za blagdane 2015. očekivano je šarmantna i neodoljiva, a elemente glamura u nju unose detalji i materijali, poput svjetlucavih ljuskica, šljokica, čipke, tila i baršuna. Djevojčicama će ovu sezonu obilježiti preslatke koktel haljinice i kombinezoni, hlače upečatljivih krojeva i uzoraka te puloveri sa simpatičnim motivima, dok će dječaci uživati u jeansu i ležernim majicama s printom ili pak ostaviti neizbrisiv dojam u njima prilagođenim, elegantnim smoking odijelima.

HM holiday2

H&M će i ovih blagdana pokazati svoju humanitarnu stranu, pokretanjem globalne inicijative ‘The Gift That Gives Back’, u sklopu koje se 5% od svakog poklon bona (kupljenog do 24. prosinca) donira UNICEF-ovim programima obrazovanja u Mijanmaru, državi u kojoj više od milijun djece nema pristup ili mogućnost školovanja.

HM holiday4

HM holiday5

HM holiday3

Foto: H&M

Komentari