Povratak u školske klupe uz H&M komade

Najmlađi još uvijek uživaju u ljetnim radostima, ali to vas ne mora omesti u planiranju školskih dana koji su pred njima. Mnogi roditelju upravo u rujnu počinju pripreme za novu školsku godinu, koja uključuje kupovinu knjiga, kao i opremanje vaše male princeze ili princa za nove izazove.

h&M5 Odrastanje i odgovornost nije laka zadaća, a pošto je pred vašim najmlađim još uvijek dug put kreiranja vlastitog stila, u tome vam može pomoći nova jesenska kolekcija brenda H&M. Švedski brend vam je tako pripremio mnoštvo komada koji su namijenjeni svakodnevnim dječjim aktivnostima, od učenja, sjedenja u školi do igre.

h&m6

Tamniji tonovi, zelena, bež, crvena i siva uz kombinaciji s jarkim nijansama žute, plave ili ružičaste čine pravi modnu bajku, kao stvorenu za školske klupe. Za djevojčice tu je i niz modnih dodataka i upečatljivih detalja, a modeli za dečke su casual i sportski. H&m iz sezone u sezonu širi svoju ponudu odjeće, pa smo sigurno da ćete i ovu jesen pronaći mnoštvo komada u kojima će uživati vaša djeca kao i vi.

h&m4

h&m3

h&m2

h&m1h&m7

Komentari