Hit NYX Professional Makeup proizvodi

NYX Professional Makeup

NYX Professional Make Up, jedan od najutjecajnijih digitalnih brendova, otvorio je prvi samostalni dućan pod okriljem L’Oreala Adria, u Arena Centru u Zagrebu.

NYX Professional Make Up brend je poznat po visoko kvalitetnoj profesionalnoj šminki dostupnoj po pristupačnim cijenama. Glavne odlike brenda su proizvodi vrlo bogati pigmentima koji su postali nezaobilazni dio svake digitalno osviještene ljubiteljice make upa. Zavirite li na NYX Professional Make Up globalnu stranicu, moći ćete pronaći proizvode koji su bestselleri te uživaju najveće povjerenje potrošačica i make up artista.

NYX Highlight Contour Pro Palette

NYX Highlight Contour Pro Palette

Brojni profesionalni vizažisti upotrebom NYX profesionalne šminke u svojim digitalnim tutorialima potaknuli su nastajanje potpuno nove zajednice digitalnih šminkera. Društveni mediji su postali snažna NYX make up platforma koju danas prate vrlo utjecajni videoblogeri (vlogeri), instagrameri, zvijezde YouTubea i njihovi milijuni obožavatelja diljem svijeta.

NYX Jumbo Eye Pencil / NYX Micro Brow Pencil

NYX Jumbo Eye Pencil / NYX Micro Brow Pencil

Ovi (često) samouki vizažisti rado dijele svoju ljubav prema NYX profesionalnoj kozmetici, kako savjete tako i trikove, kao oblik samoizražavanja. Kao rezultat toga, NYX Professional Make up je postao jedan od najutjecajnijih brendova u online prostoru.

NYX Make Up Setting Spray Matte

NYX Make Up Setting Spray Matte

Da su potrošačice u Hrvatskoj velike ljubiteljice visoke kvalitete make-up-a, a osim toga digitalno osviještene i otvorene prema najnovijim svjetskim trendovima, dokazalo je otvorenje prve hrvatske NYX Professional Make Up trgovine, koja je svoja vrata, na oduševljenje stotina žena koje su se zatekle na licu mjesta, otvorila prošle subote u Arena Centru.

NYX Hot Singles Eyeshadow / NYX Matte Liquid Liner

NYX Hot Singles Eyeshadow / NYX Matte Liquid Liner

„Online make up zajednica u Hrvatskoj je izuzetno velika i čvrsto vjerujemo da će ovaj brend vrlo brzo osvojiti srca većine Hrvatica i dostignuti međunarodnu dimenziju“, istaknula je Jadranka Barlič, NYX Brand Champion u L’Orealu Adria-Balkan.

NYX Slim Lip Pencil / NYX Soft Matte Lip Cream

NYX Slim Lip Pencil / NYX Soft Matte Lip Cream

NYX Profesional Make Up je globalni brand, sa sjedištem u Los Angelesu, dostupan u više od 70 zemalja i nalazi se u prostorima tisuća specijaliziranih beauty&fashion trgovaca, u samostalnim trgovinama i veletrgovinama s profesionalnom kozmetičkom opremom. Od 2014. godine dio je grupe L’Oreal i od tada ubrzano raste na globalnoj razini.

NYX Professional Make Up trgovina u Arena Centru

NYX Professional Make Up trgovina u Arena Centru

Foto: NYX Professional Makeup
Komentari