Hit modeli cipela za najhladnije dane

Hit modele cipela za jesen već smo vam predstavili, no u međuvremenu, i kako se sezone bliže svojoj smjeni, u fokus nam sve više dolaze neki novi modeli cipela, a naročito čizama koje će nas grijati cijele zime. Sada je najbolje vrijeme za napraviti malu smjenu u svojoj garderobi i u prvi plan staviti 6 modela cipela koje vam donosimo u nastavku.

Ove zime intenzivno se nose gležnjače, i to u širokom rasponu stilova, boja i detalja. Klasik čija privlačnost, ali i praktičnost, nikada ne prolaze, jednostavna je crna gležnjača, koja se odlično uklapa u sve zimske kombinacije.

S druge strane imamo trendi modele gležnjača koje su trenutno na vrhuncu popuarnosti, a u ove trendi stilove ubrajaju se one u crvenoj boji, kao i metalik zlatne/srebrne gležnjače. Visoke čizme iznad koljena sada se mogu vidjeti doslovno posvuda i vrlo je vjerojatno kako ćemo se s njima družiti sve dok ne ispratimo hladne zimske dane, za koje će idealne također biti one prave zimske buce, kakve se ponovno vraćaju u modu. U ovoj sezoni naći će se mjesta i za eleganciju – salonke s bogatim kristalnim dekoracijama nezaobilazan su modni hit!

CRVENE GLEŽNJAČE

VISOKE ČIZME

CHIC SALONKE

CRNE GLEŽNJAČE

BUCE

METALIK GLEŽNJAČE

Foto: Instagram

Komentari