Poznati hrvatski brend ima svoju liniju kozmetičkih proizvoda

U zagrebačkom Botaničkom vrtu, jednoj od najljepših prirodnih zelenih oaza čija je zadaća istraživanje, uzgoj i zaštita hrvatskog autohtonog bilja, hrvatski brend Hippy Garden ekskluzivno je predstavio Pure & Natural liniju prirodnih kozmetičkih proizvoda za njegu tijela s čarobnim mirisima biljaka Hrvatske.

hippy garden kozmetika

Prva Hippy Garden linija prirodnih proizvoda za njegu tijela donosi mirise autohtonih hrvatskih biljaka maštovito upakiranih u osam proizvoda u potpunosti organskog porijekla. Hippy Garden Pure & Natural linija ispunjena je čistim biljnim sastojcima s formulom koja njeguje i štiti kožu, a nastala je zahvaljujući najnovijim dostignućima u kozmetičkoj industriji. Korištenjem mirisne čarolije nepresušne prirode te s profinjenom, zavodljivom i tajanstvenom estetikom dizajnerica Đurđica Vorkapić stvorila je tri osebujne linije koje vas vode u novu dimenziju njege tijela. Koristeći očaravajući ružmarin nastao je Aphrodisiac, od tajanstvene kamilice stvoren je Spirit dok je moćni neven zaslužan za čaroban Nude.

Hippy Garden Pure & Natural linija proizvoda za njegu tijela potpuno je prirodna stoga ne sadrži parabene, mineralna ulja, sintetičke mirise, umjetne boje i silikone, a svi sastojci potječu iz certificiranog organskog uzgoja. Donoseći dašak čiste prirode u bočici svi proizvodi blagotvorno djeluju na kožu, štite ju od nepovoljnih vanjskih utjecaja te ju čine mekom, glatkom i blistavom.

Komentari