Hilary Alexander posjetila Zagreb

Britanska novinarka i modna urednica The Daily Telegrapha, Hilary Alexander, jedna od najznačajnijih žena u modnom svijetu, posjetila je Hrvatsku, točnije Zagreb.

hilarry3

@hilaryalexnderobe

Sinoć je u Umjetničkom paviljonu održana humanitarno-modna izložba Diva Style Dolls kojoj su prisustvovali mnogi hrvatski dizajneri, poznate ličnosti iz svijeta mode, kulture, diplomacije te showbiza, a na oduševljenje svih, tu se pojavila i karizmatična Hilary. Modnom performansu predstavljanja lutki pridružio se i produkcijski tim British Next Top Modela, a britanska emisija Sky snimit će reportažu o Zagrebu te ga i predstaviti kroz British Next Top Model. Hilary Alexander posjetila je Zagreb u sklopu projekta kojim je najavljena nova sezona Cro a Portera, u organizaciji Viktora Drage, koji se uz Hilary pojavljuje u ulozi suca u epizodi British Next Top Model. Projekt je realiziran uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba i Diva Style magazina.

envy

@envyroom

Među brojnim projektima koji joj stižu izabrala je upravo Hrvatsku kao svoje odredište i oduševila se produkcijom izložbe te čitavim konceptom. Hilary se očito svidjela naša metropola, kao i modna scena, jer je podijelila nekoliko fotografija i na društvenim mrežama, a sve je ugodno iznenadio njezin neočekivani dolazak u Lijepu našu.

hillayr2

@hilaryalexnderobe

alex

@leilou_by_alex

sonja

@soelbysonjalamut

theivica

@theivica

Foto: Instagram

Komentari