Hey! VINA je nova aplikacija za upoznavanje prijateljica

Prijateljice koje kroz godine upoznajemo, mijenjaju naše živote, bilo da ih pronalazimo još u vrtičkoj dobi, mjestu u kojem živimo i školujemo se ili u radnoj okolini… No, pravih prijateljica je malo, a s nekima od njih realno ne dijelimo baš sve interese. Tu u priču ulazi nova mobilna aplikacija Hey! VINA, nastala po uzoru na popularni Tinder, koja ohrabruje žene da prošire svoju mrežu poznanstava i prijateljstava i pronađu neke nove prijateljice u stvarnome svijetu s kojima su na istoj valnoj duljini po pitanju vlastitih zanimacija.

Hey! VINA ženama pomaže pronaći partnerice za vožnju biciklom, odlazak u kino ili muzej, ručak i shopping, zajedničko učenje i motiviranje ili za jednostavni i neopterećeni razgovor uz šalicu omiljenog toplog napitka, a tu je i mogućnost pronalaženja nekih novih poslovnih partnerica. Aplikacija sugerira da više poznanica i prijateljica znači više smijeha, više samopouzdanja i više uspjeha u karijeri.

hey vina5

Olivia June Poole i Jen Aprahamian, autorice aplikacije, razmišljale su kako kao odrasle žene pronaći nove prijateljice. Tako je nastala Hey! VINA, koncipirana u stilu Tindera, s algoritmom koji predlaže potencijalne nove prijateljice na temelju postojećih zajedničkih prijateljica, međusobne blizine i kviza koji korisnice ispunjavaju kada skinu aplikaciju.

Kviz određuje njihov lifestyle, osobnost i interese, a nakon toga u mogućnosti su odobravati ili odbijati predložene potencijalne prijateljice, baš kao što je princip i na Tinderu. Jednom kada odobre osobu koju sistem sugerira i ona odobri njih, moguć je međusobni kontakt i zatim upoznavanje uživo. Aplikacija također sugerira aktivnosti u njihovoj blizini koje bi mogle zajedno raditi.

Foto: Instagram

Komentari