Helena Šopar ekskluzivno za Journal u kolekciji Balmain za H&M

H&M kolaboracija s kućom Balmain donosi pravu ‘statement’ kolekciju s potpisom Oliviera Rousteinga koja već na prvi pogled poziva na bezbrojne mogućnosti stylinga, u što će se Hrvatice uvjeriti već 4. studenog kada će se ovi poželjni modeli naći na policama H&M-a. Povodom dolaska ove dugoočekivane kolekcije Journal donosi editorial čija je zvijezda poznata hrvatska manekenka Helena Šopar, iz agencije Midikenn.

helena sopar za hm

Helena je povodom snimanja doputovala u Zagreb i besprijekorno utjelovila francusku zavodljivost koja zrači ispred objektiva poznate fotografkinje Mare Milin te pokazala kako moćno mogu izgledati ovi modeli, ali kako mogu biti i iznimno nosivi.

helena sopar

Kombinacija muškog pulovera s grbom i poznatog modela Balmain suknje, planetarno popularna zelena haljina sa šljokicama uz kožne hlače, bijeli T-shirt s Balmain natpisom uz traperice i sako s ukrašenim ramenima samo su neki od pokazatelja zašto su ovi modeli poželjni u svakom ženskom ormaru. Helena i Mare Milin ovom su editorijalu dale jedan poseban senzibilitet, dok je u obradi rađen minimalni retuš fotografija, što je poznata karakteristika Marinog rada.

helena sopar za balmain

Muški pulover 599 kn, suknja 599 kn, kožna jakna 1.999 kn, čizme 1.799 kn

”Na snimanju je bila odlična atmosfera i baš smo se zabavili. Kada je ekipa profesionalna i talentirana onda mi je još veći gušt snimati. Cijela kolekcija mi je jako zanimljiva i već znam da želim crvenu suknju i pulover iz muške kolekcije.” komentirala je Helena.

helena soppar za balmain x hm

Sam Olivier Rousteing rekao je kako želi da svaki komad bude luksuzan i couture što i dokazuje replikom najmoćnijih Balmain kreacija. Osobito se izdvaja pliš sako ukrašen biserima, uske visoke čizme koje sežu iznad koljena i crveno-crna predimenzionirana motoristička jakna. Sve su to odjevni komadi koji su omiljeni među ženama.

helena sopar midikenn

Jesen i zima svakako neće biti dosadne zahvaljujući komadima iz Balmain za H&M kolekcije, osobito jer u slučaju njih ne vrijedi pravilo manje je više. Ključna je stavka kombinirati uzorke, nositi ove modele slojevito ili ostvariti party look koji će privući pažnju. Kako stiže i vrijeme blagdana, kombinacije sa šljokicama ili ukrašene zlatnim detaljima idealno će poslužiti za posebne prilike.

helena sopar h&m

Posebno se ističu i prepoznatljivi modni dodaci – široki remeni sa zlatnim ukrasima, zlatne narukvice koje čini niz spojenih obruča, zlatni ‘choker’ i viseće naušnice u srebrnoj i zelenoj boji.

Sigurno je kako će se sve obožavateljice francuske modne kuće i one željne kultnih odjevnih komada teško odabrati svoje omiljene H&M modele s potpisom Balmain.

helena za balmain za h&m

Haljina 999 kn, hlače 1.999 kn, kožna jakna 1.799 kn, cipele 999 kn

helena-S_journal-with-balmain-421

helena-S_journal-with-balmain-444

helena-S_journal-with-balmain-450

Bluza 599 kn, hlače 699 kn, cipele 999 kn, remen 699 kn, naušnice 199 kn

helena-S_journal-with-balmain-493

helena-S_journal-with-balmain-498

helena-S_journal-with-balmain-571

Sako 2.999 kn, dolčevita 349 kn, hlače 699 kn, torba 899 kn, naušnice 199 kn

helena-S_journal-with-balmain-577

helena-S_journal-with-balmain-586

helena sopar

Sako 1.799 kn, T-shirt 199 kn, traperice H&M 199 kn, remen 349 kn, narukvica 499 kn

helena-S_journal-with-balmain-654

helena-S_journal-with-balmain-679

helena-S_journal-with-balmain-677

Košulja 499 kn, muška majica 199 kn, top 149 kn, čizme 1.799 kn

Foto: Mare Milin
Asistent fotografije: Milan Krkač
Make-up: Maja Antonović za Make-up Studio Simona
Kosa: Teuta Mesaroš za salon Teuta
Styling: Tina Bačić

Komentari