Kako privući svoju srodnu dušu?

Revolutionary Road

Ostavite mobitele i satove, isključite budilice, ‘to do’ listu svedite na rečenicu – od danas sam na godišnjem. Jer godišnji odmor se ipak treba razlikovati od ostatka dijela godine, pa zašto si ne bi ugodili. Za to ne treba puno novaca, dovoljno je samo biti maštovit i kreativan i ne zaboraviti da smo sami kreatori svog vlastitog svemira pa tako i svog godišnjeg odmora.

Revolutionary Road

Ukoliko imate još malo slobodnog vremena koje želite posvetiti sebi i svojim potrebama i željama pokušajte s Heal Your Life radionica ‘Srodne duše’ zasnovanom na filozofiji Louise L. Hay, a tema radionice je privlačenje srodne duše u život kroz rješavanja i otpuštanja starih negativnih uvjerenja o sebi, o partnerstvu, o vezama, o muško-ženskim odnosima i promjenom loših misli o njima u pozitivne. Otvorite svoje srce i dopustite si pronaći svoju srodnu dušu. Jer ona postoji, tu je i samo čeka da ju privućete i poželite joj dobrodošlicu.

Revolutionary Road

Radionica će se održati 17.06.2016., od 17 sati do 19 i 30 sati, u Suncokret yoga studiju, Medvedgradska 36, Zagreb. Trajanje radionice je 2 i pol sata, a cijena radionice je 150kn.

lakoca-zivljenja.hr

info@lakoca-zivljenja.hr

Foto: Revolutionary Road

Komentari