HD make up donosi besprijekoran izgled

HD make up

@lancomeofficial

Iako ste sigurno upoznati s najnovijom HD tehnologijom koja kvalitetu slike i fotografije odnosi na novu, višu razinu, jeste li čuli za neobičan trend koji svijet vrhunske tehnologije spaja s make up-om? Posljednjih mjeseci u beauty svijetu se sve više priča i piše o HD make up-om, što ne čudi s obzirom na nevjerojatne rezultate koje donosi.

Nevjerojatnom kvalitetom slike HD tehnologija na našim je fotografijama otkrila svaki i najmanji nedostatak. Jednako poput svakog prištića i svake bore, nekoliko slojeva pudera i korektora kojima ih pokušavamo sakriti vidljivi su i transparentni na HD slici. Zahvaljujući svojoj popularnosti u krugovima profesionalnih make up artista i zvijezda koje se gotovo svakodnevno nalaze ispred objektiva kamera i fotografa, HD make up polako osvaja velike make up brendove i postaje jednim od novih, privlačnih i pristupačnih mainstream trendova. Kako bez pomoći make up artiste i uz samo nekoliko ključnih proizvoda postići istovremeno besprijekoran i prirodan izgled?

HD make up

@intothegloss

Kad govorimo o HD make up-u, bilo da želite postići jednostavan i minimalan izgled u neutralnim tonovima ili želite stvoriti glamurozan izgled uz pomoć nekoliko poteza crnog tuša i jarkocrvenog ruža, u njegovom se središtu nalazi besprijekoran ten. Ujednačen i sjajan, bez vidljivih slojeva puderastih proizvoda koje ste nanijeli, savršena HD podloga leži u HD tekućem puderu koji su u svoju ponudu uveli veliki make up brendovi. Iako je tanki, gotovo nevidljivi sloj HD tekućeg pudera najvažniji korak u stvaranju svakog besprijekornog looka, sam puder nije dovoljan kako bi u potpunosti postigli besprijekoran i izdržljiv make up.

HD make up

@esteelalonde

Prije no što nanesete HD tekući puder, koji već možete naći u ponudi luksuznih brendova i na policama popularnih drogerija, primer je neizbježan prvi korak koji će vam pomoći da prije nanošenja dekorativnih proizvoda sve nepravilnosti svedete na minimum. Nakon što uvedete primer u svoju svakodnevnu beauty rutinu, više se nikad nećete odvojiti od njega.

 

HD make up

@icovetthee

Nakon primera, vrijeme je za HD tekući puder. Kako iz njega izvukli maksimum, pažnju je potrebno posvetiti jednostavnoj tehnici nanošenja HD tekućeg pudera. Ako puder nanositi prstima, nježnim masiranjem pudera kružnim pokretima ne samo da ćete potaknuti cirkulaciju lica, već ćete i lagano zagrijati puder i pomoći mu da se ravnomjerno rasporedi i prekrije svaki nedostatak. Za nanošenje pudera kistom ili make up spužvom, odvojite minutu, dvije kako bi nježnim tapkanjem spužve ili kružnim pokretima kista postigli jednako pozitivan, besprijekoran i prirodan izgled.

HD make up

@glossier

Dok će primer i HD tekući puder stvoriti savršeni početak svakog make up look-a, odabir dobre boje rumenila i sprej za fiksaciju pobrinut će se za jednako besprijekoran finiš. Kako je cilj svakog HD make up look-a izgledati prirodno, umjesto jarkih i sjajnih nijansa ružičaste boje ili boje breskve birajte nježne puderaste tonove mat ili kremastih rumenila koji će istovremeno suptilno naglasiti jagodice vaših obraza i dati im prirodan izgled. Iako će mnogi na samom kraju svoje make up rutinu posegnuti za dobrim, starim puderu u prahu, sprej za fiksaciju odabir je kojim ćete postići jednako dugotrajan, ali prirodniji izgled i priuštiti vašoj koži još malo uvijek dobrodošle hidratacije.

HD make up

@esteelalonde

Tekst: Ela Jarni

Foto: Instagram

Komentari