Havaianas predstavio novu kolekciju japanki

U prekrasnom ambijentu zagrebačkog Matis Absolut lounge bara, Havaianas je danas održao predstavljanje nove kolekcije japanki za ljeto 2015. godine. Više nego bilo koji drugi brend japanki, Havaianas vašem ljetnom stilu daju pravi brazilski look, a što to Havaianas ovog ljeta nudi došli su pogledati Aleksandra Dojčinović, Ecija Ivušić, Ana Begić Tahiri, Kristina Bradač, Marija Borić, Marijana Mikulić, Iris Androšević Piljuh, Sarah i Suzy Josipović, vaterpolist Marko Pavičić te mnogi drugi.

Aleksandra Dojčinović

Aleksandra Dojčinović

S inovativnim svježim oblikom te originalnim dizajnom žarkih boja koji ne prolazi nezamijećeno, novi Flat modeli predstavljeni su u jarkim živim bojama s novim lakšim i tanjim potplatom i savršeni su za ubaciti u ručnu prtljagu za odmor ili torbu za bazen. Slim Paysage modeli s prekrasnim tiskom brazilskih krajolika na potplatu, dovode Brazil do vrhova vaših prstiju i omogućava vam da ponesete raspoloženje s odmora gdje god pođete.

IMGP5340

Ecija Ivušić

Za ljubitelje printa tu su modeli s animal printom koji donose klasičnu interpretaciju životinjskog uzorka. Ženstven, moderan uz mrvicu sofisticiranosti, novi uzorak s tiskom pitona, leptira i leoparda dolazi u spektru žarkih i modernih boja te ćete u vrućim ljetnim mjesecima zasigurno biti zapaženi. Havaianas je svojim globalnim širenjem, novim idejama i besprijekornim kolekcijama postao neizbježni modni dodatak tijekom ljetnih mjeseci, u što ćemo se zasigurno uvjeriti i ovog ljeta.

japanke7

Kristina Bradač

japanke2

Iris Androšević Piljuh

IMGP5326

Suzy i Sarah Josipović

marko

Marko Pavičić

japanke4

Marijana Mikulić

japanke5

Ana Bagarić Tahiri

japanke10

Marija Borić

Foto: John Pavlish

Komentari