Havaianas japanke nisu samo za plažu

Japanke su ljetni modni detalj kojeg vežemo uz vrijeme odmora i bez kojeg teško možemo zamisliti odlazak na more i plažu. No, zašto taj osjećaj imati samo za vrijeme odmora? Havaianas je stvorio cijeli niz modela pogodnih za nošenje u gradu u bilo koje doba dana ili noći i time riješio dilemu što obući.

Za poslovne žene, ljeto nije rezervirano samo za visoke potpetice. Preko ljeta, za vrijeme visokih temperatura dozvoljeni su modni izleti gdje možete kombinirati Havaianasice i osvježiti svoju business odjevnu kombinaciju. Modeli s kojima ćete moći doslovno s plaže u grad su Luna, Freedom i You, koje dolaze u raznim bojama i kombinacijama. Na vama je da izaberete model koji najbolje odgovara vašem modnom stilu.

Havaianas japanke simbol su neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila. Njihova priča započela je prije 53 godine kada su predstavljene prve japanke koje su napravljene u Brazilu i bile su inspirirane japanskim sandalama zvanim ZORI, koje su izrađene od traka tkanine i rižine slame na tabanima. I baš ta tekstura riže na ležištu noge danas je jedna od brojnih posebnih značajki Havaianas japanki, ali ono što Havaianas ističe od ostalih japanki na svjetskom tržištu je to što su izrađene od sto posto prirodne gume.

Komentari