Modeli Havaianas japanki koji će se nositi ovog ljeta

Havaianas japanke simbol su neformalnog, pozitivnog i zabavnog životnog stila. Njihova priča započela je prije 53 godine kada su predstavljene prve japanke koje su napravljene u Brazilu i bile su inspirirane japanskim sandalama zvanim ZORI, koje su izrađene od traka tkanine i rižine slame na tabanima. I baš ta tekstura riže na ležištu noge danas je jedna od brojnih posebnih značajki Havaianas japanki, ali ono što Havaianas ističe od ostalih japanki na svjetskom tržištu je to što su izrađene od sto posto prirodne gume.

japanke

 

Za ovo ljeto, Havaianas preporuča Flat modele s inovativnim svježim oblikom te originalnim dizajnom žarkih boja koji ne prolazi nezamijećeno. Ovi modeli predstavljeni su u jarkim živim bojama s novim lakšim i tanjim potplatom i savršeni su za ubaciti u ručnu prtljagu za odmor ili torbu za bazen. In kombinacije boja ovog ljeta su žuto/roza i žuto/zelena.

Iz specijalne kolekcije Havaianas je za njih priredio modele ukrašene raznim uzorcima zakovicama, koje su ručno šivane na popularne Havaianasice. Jedan od ključnih modela sezone su i Havaianas Luna.

Komentari