Proljetne haljine za sve tipove žena u dućanu Modiana

U poznatom dućanu Modiana od 7. svibnja kreće akcija popusta na sve haljine. Naime, ove ženstvene modele možete pronaći na popustu od 25 %. Ovog proljeća Modiana vam nudi koncept vrhunske elegancije koji vješto objedinjuje suvremene, visokokvalitetne materijale i vrlo nosive modele haljina i odijela..

imperial haljina

Dolaskom tople sezone, vjerujemo kako ste u potrazi za upečatljivim haljinama za sve prilike. Brendovi Sisley, Imperial, Corazon i mnogi drugi, donose zanimljive i razigrane modele, a sve možete pronaći u trgovini Modiana. Ovog proljeća birajte one s printom, u jarkim bojama te naglašenog struka. Ukoliko volite maxi modele, ne bojte se također odabrati onaj koji privlači pažnju, primjerice u kobaltno plavoj. Pogledajte u galeriji haljine za proljeće/ljeto 2015. u ponudi Modiane.

Popust se odobrava na blagajni uz provlačenje MultiPlusCard kartice i ne zbraja s ostalim akcijama, popustima i kuponima. Popust se ne odnosi na modnu marku Benetton. Ova ponuda vrijedi u multibrand prodavaonicama Modiana u periodu 7.5. – 17.5.2015.

Komentari