Gym&Fun: Vježbanje s djetetom kroz igru

Važnost rekreacije za odrasle ne moramo više niti naglašavati, no zašto ne bismo počeli iste vrijednosti usađivati i u našu djecu od malih nogu? Upravo se tom mišlju vodila Anita Vukušić Crevar, diplomirani kinezolog, osnivačica Sport Educe i majka djevojčice Gite. Znajući koliko je svakom roditelju važno da sa svojom djecom provede aktivno, sadržajno i kvalitetno slobodno vrijeme, Gym&Fun priča je nastala kao jedinstvena na tržištu te vam u tome na kreativan i zabavan način zasigurno može pomoći.

gym&fun

Sport Educa, čija je Anita osnivačica, okuplja stručni tim diplomiranih kineziologa, sportskih trenera i plesnih pedagoga koji su educirani za rad s djecom, a njihov već prepoznatljiv način učenja i vježbanja kroz igru i zabavu, djeca lako prihvaćaju. Polazeći od činjenice da svako dijete ima pravo na razvoj usklađen s njegovim individualnim mogućnostima i sposobnostima nastali su Sport Educa programi za djecu i mlade koji svojom raznovrsnošću oblika, sadržaja i organizacije stimuliraju motoričku i mentalnu sposobnost od najranijih dana djetinjstva.

gym

Vođena takvim iznimno korisnim rekreativnim konceptom, Sport Educa je osmislila jedinstven Gym&Fun program prema mjeri djeteta, u koji će ih s lakoćom moći uputiti roditelji kojima je stalo da njihova djeca odrastaju aktivno i zdravo. Gym&Fun uključuje zabavne vježbe u okruženju vlastitog doma koje svatko može provoditi u dnevnom boravku, a pritom naravno uživati sa svojom djecom i dobro se zabaviti.

gym & fun

Anita i Gita vode čitatelje kroz praktične vježbe i savjete korisne za mamu, a zabavne za dijete. Kako kvalitetno provesti vrijeme s djetetom i ostati u formi, a nemate vremena za fitness dvorane? Svoj dnevni boravak pretvorite u vrtić iz snova, igrajte se, vježbajte i zabavljajte, budite cool mama, ugostite male prijatelje vašeg djeteta i učinite njihov boravak zabavnim i edukativnim.

Vježbajte i zabavite se s mamom Anitom i malom Gitom uz Gym&Fun vježbice svakog ponedjeljka na Journal.hr, a kako će to izgledati pogledajte u kratkom teaser videu.

Komentari