Modna priča koja traje 30 godina

Guliver proizvodnja

U vremenima brze, street style mode, kada modnim dizajnom dominiraju veliki, globalni imperiji i hrvatska proizvodnja se može pohvaliti adutom koji uspješno konkurira u borbi za naklonost trendsettera.

Guliver, brend koji je davne 1980. godine započeo kao mali obiteljski obrt posvećen kožnoj galanteriji, tijekom više od 30 godina polako se pozicionirao kao jedan od vodećih brendova i sinonima za ekskluzivne cipele i modne dodatke napravljene od najfinije talijanske kože.

Guliver proizvodnja 2

I dok tih 80-ih i 90-ih godina nitko nije niti sanjao da će današnja moda biti toliko instant i prolazna, mali Guliver znak sve više je ulazio u naše ormare i danas je jedini domaći proizvođač cipela i modnih dodataka koji se može pohvaliti s preko 100 modela iz svake sezonske kolekcije, razgranatom maloprodajnom mrežom u Hrvatskoj, ali i partnerima u inozemstvu te licima kampanje, Ellom Dvornik i Anitom Dujić.

Guliver proizvodnja 3

Danas gotovo na svakom uglu možemo pronaći najnovije, trendi modele cipela, dok u Guliveru, usprkos komadima koji osvajaju i one najizbirljivije, ključan naglasak stavljaju upravo na ruke koje ih proizvode. Više od 40 vrijednih, majstorskih ruku svakodnevno osmišljava, dizajnira, testira, oblikuje i pakira cipele – cipele koje su prije svega udobne, izrađene od vrhunske talijanske kože i donose upravo ono što nas sve veseli – domaći proizvod. Kako taj proces izgleda, kako od jedne skice, nečije ideje, vizije, nastaju upravo one cipele koje ćete sutra kupiti, pogledajte u videu.

Guliver proizvodnja 4

Guliver proizvodnja 5

Guliver proizvodnja 6

Komentari