Nova Guess kolekcija predstavljena u ekskluzivnom showroomu

guess-10

Brend Guess modnim je urednicima, novinarima, blogerima i stilistima predstavio novu kolekciju za jesen/zimu 2017. Hit komadi kolekcije bili izloženi u ekskluzivnom showroomu, a osim u orijentalnom okruženju i zanimljivoj destinaciji, uzvanici su mogli uživati i u jednostavnom stilu, odvažnim modnim kombinacijama te jakom osobnom izričaju po kojemu je Guess i prepoznatljiv.

guess-4

Orijentalni elementi poslužili su kao ključ inspiracije za novu kolekciju, stoga je Guess odlučio svim prisutnima dočarati kulturu istoka koja se proteže kroz gotovo sve njegove linije. Nove orijentalne vibracije prožimaju raskošan dizajn Marciano kolekcije, što je posebno vidljivo na komadima inspiriranima kimonima, tunikama i remenjem koje pruža autentičan osjećaj istočnjačke sofisticiranosti.

guess-18

Guess Jeans kolekcija donosi kombinaciju istočnjačkog dizajna i zapadnjačkog urbanog stava. Kada je riječ o ženskoj kolekciji, naglasak je na uskim trapericama, ali i novitetima kao što su unskinny modeli. Elegantne košulje neizostavan su dio kolekcije i za žene i za muškarce, dok su klasične majice u kombinaciji s trapericama jedan su od ključnih outfita za Guess muškarce.
Nova Guess footwear kolekcija donosi elegantne cipele, gležnjače i čizme u pravim jesenskim bojama poput zagasite crvene, plave, smeđe te neizostavne crne. Guess je još jednom spojio urbanu udobnost, praktičnost i nosivost sa svojom prepoznatljivom vizijom glamura, lansiravši niz atraktivnih modela za koje vrijedi pronaći mjesto u ormaru.

guess-22

guess-12

 

guess-14

Komentari