Guess Jeans kolekcija za jesen/zimu 2015.

Guess Jeans kolekcija stvorena je za glamurozne djevojke, sexy ‘bikere’, divlje rokere, ali i za odmjerene dame i gospodu. Novi trendovi koje nudi svijet Guess trapera su ‘push-up’ i ‘skimming’ rezovi koji u potpunosti odgovaraju različitim oblicima tijela i laskaju figuri. Ručno krojena traper odijela postaju sinonim za mušku eleganciju. Jeans kolekcija dolazi u bojama poput bezvremenskih plavih nijansi i klasične crne boje.

guess-jeans-main-fw15_woman-13

Two 2 Tango
Glavni motiv ovog dijela kolekcije je čipka. Naglašena senzualnost inspirana je tradicionalnim argentinskim plesom – tangom. Prozračni materijali i fina tkanja u kombinaciji sa senzualnom crvenom bojom pomalo podsjećaju na kostime kojeg nose plesači na pozornici. Muškarcima Guess nudi isprani traper koji je jednostavno neodoljiv.

guess-jeans-main-fw15_man-03

South to Southwest
Idealna za svjetske putnike, ova kolekcija u sebi nosi snažan utjecaj „bikerskog“ stila. Detalji od samta i baršuna koji neodoljivo podsjećaju na američki zapad obojani su u crne, zelene i zlatno-žute nijanse.

guess-jeans-main-fw15_woman-03

Lost In Vegas
Guess djevojka, uvijek spremna za zabavu, bira odjeću s printom uzoraka životinjskog krzna i zmijske kože, koji i obilježavaju ovu kolekciju. Guess muškarac odlučuje se za nešto svečaniji izgled, upotpunjen neizostavnim trapericama „skinny“ kroja. Kolekcija je ukrašena izraženim detaljima, pomalo muževnim bojama i kamuflažnim printom. Look Guess djevojke smion je i koketan, dok je Guess muškarac sređen i muževan.

Komentari