Grupine lampe na izložbi u Hotelu Lone

U rovinjskom Hotelu Lone od 21. rujna do kraja 2015. trajat će izložba studija Grupa, kojom se predstavljaju tri njihova proizvoda nastala od 2010. do danas. Izložba je prva u seriji suradnji Lonea i HDD galerije, i riječ je o svojevrsnom nastavku ambijentalnog postava sustava modularne rasvjete “Ili_ili” koji je prije dvije godine realiziran u Zagrebu.

rovinj_lone

Hotel Lone

Grupin proizvod Ili_ili tada je izlagan kao ‘work in progress’ i predstavljen kao ambijentalna instalacija uz popratne fotografije njegove proizvodnje i načina sastavljanja, dok je aktualni postav u Loneu dopunjen s dvije druge, jednako poznate Grupine lampe – Model i Arigato – koje zajedno pripadaju njihovom vlastitom brendu Grupa Products.

Grupa, Arigato

Arigato

Lone je prostor koji živi dizajn, ispunjan je dizajnom te je bio logičan izbor za izlaganje ovakvog dizajnerskog proizvoda. Hotel je projektirao arhitektonski studio 3LHD u bliskoj suradnji s timom Numen/For Use na dizajnu interijera, dok su različite prostorne instalacije u njemu realizirali razni autori kao što su I-gle, Silvio Vujičić i Ivana Franke. Postav Grupine rasvjete na izložbi u hotelu nastavlja tijek izlaganja i komuniciranja dizajna.

Grupa, Model

Model

O Grupinim proizvodima pisali smo već ovdje, no ako želite saznati više posjetite grupaproducts.com ili Facebook stranicu.

2Grupa_podna svjetiljka Model POST

Model

Grupa, ili_ili

ili_ili

 

Foto: Instagram, dizajn.hr

Komentari