Uskoro kreće proteinski smoothie izazov

proteinski-smoothie-izazov-3

Prije malo više od godine dana Journal Gastro i Bio blogerice Edita Šimić (Kuživancija) i Barbara Medić (Bio svijet) udružile su svoje kreativne snage i započele ciklus smoothie izazova koji je imao svoje izdanje u svako godišnje doba. Počeli smo s 21 proljetnim smoothiejem, a završili sa zimskom varijantom. Svaki izazov nosio je sa sobom nove recepte, novu superhranu i najfinije sezonske namirnice, što sigurno znate ako ste isprobali barem jedan od njihovih smoothieja.

proteinski-smoothie-izazov-6

Ovog proljeća krećemo s nečim malo drugačijim za sve one koji su se odlučili pokrenuti i počeli ozbiljno vježbati, ali i za one koji to možda tek planiraju ili naprosto žele malo promijeniti svoje navike.

proteinski-smoothie-izazov-7

Edita Šimić i Barbara Medić

Glavno ‘lice’ ovog izazova je nova PlanetBIO linija proteinskih mješavina Protein Shake. Radi se o organskim, biljnim mješavinama, bez zaslađivača, bogatim vlaknima, čija su baza proteini graška, tikve i riže. Idealna su kombinacija za optimalan rast i razvoj mišića, a namijenjeni su profesionalnim i rekreativnim sportašima, aktivnim ljudima, veganima i osobama s povećanim potrebama proteina. Uz klasični neutralni, dolaze u još dva okusa – s čokoladom i bananom.

proteinski-smoothie-izazov-1

Proteinski smoothie izazov trajat će 5 dana – počinjemo 2. i završavamo 6. svibnja, a za to vrijeme moći ćete isprobati 5 različitih proteinskih recepata te aktivnim sudjelovanjem osvojiti odlične poklone. Sve ćete upute dobiti uskoro, a za dobar start, trgovina Bio svijet od danas pa sve do kraja izazova nudi svima 20% popusta na Protein Shake liniju što je odlična prilika da isprobate biljne proteine ako još niste. Pri naručivanju bit će vam obračunat popust kao i besplatna dostava.

proteinski-smoothie-izazov-5

Smoothie challenge i sve recepte moći ćete pratiti na Journal.hr, našem Facebook i Instagram profilu, Instagram profilu bloga Kuživancija te Instagram profilu trgovine zdravom hranom Bio svijet.

Nije važno koji blender imate, koje povrće, voće, superhranu i provodite li 5 dana tjedno u teretani, važno je samo da se odlučite sudjelovati i počnete mijenjati svoje navike, malo po malo. Vaše tijelo bit će vam zahvalno, vjerujte!

Foto: Sanja Jagatić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori