iHerb: online green dućan koji ćete obožavati

Trend online shoppinga na vrhuncu je svoje popularnosti. Kao praktičan i jednostavan odgovor na besciljna lutanja velikim trgovačkim centrima, online shopping svakom svojem kupcu ponudio je jednaku raznolikost proizvoda koje možemo spremiti u košaricu iz udobnosti svojeg doma. Nakon velikog porasta popularnosti online dućana, od popularnih modnih brendova do supermarketa, mnogi su otvorili svoj online dućan. Osim fizičkih dućana koji su sada imali i svoju online verziju, brojni novi dućani otvarali su se isključivo u online formatu. Izbora je sve više, a unutar beskonačnog popisa nekoliko njih istaknulo se svojom kvalitetnom i raznolikom ponudom te originalnim pristupom.

iHERB: ONLINE DUĆAN NOVE GENERACIJE

Jedan od online dućana koji u posljednje vrijeme privlači sve veću pozornost i osvaja sve veći broj online kupaca diljem svijeta je iHerb. S green pristupom, iHerb unutar svoje bogate ponude nudi sve od hrane, suplemenata, beauty proizvoda i proizvoda za njegu kože, proizvoda za dom, djecu i kućne ljubimce te green dodatke prehrani za sportaše.

Uz dobro poznate brendove poput Justin’s, EOS-a i Aveeda i vlastite brendova, svaki shopping na iHerb-u otkrit će vam nešto novo. U ponudi se nalazi više od 1200 različitih brendova koji svakodnevno pune virtualne police iHerb-a s nekoliko desetina tisuća proizvoda. Sve cijene spuštene su 30% do 40% što shopping na iHerb-u čini još privlačnijim i isplativijim. Cijena dostave u Hrvatsku varira ovisno o proizvodima koji se nalaze u vašoj košarici.

Osim što ćete na policama ovog online green dućana uvijek pronaći omiljene proizvode po pristupačnim cijenama, iHerb nudi i bezbroj odličnih brendova i proizvoda koji se još uvijek ne nalaze u hrvatskim dućanima. Svijet green proizvoda istražite ovdje.

Foto: Instagram

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori