Upoznajte grčki brend nakita Oxette

Oxette nakit

Prosinac samo što nije pokucao na vrata, a otvaranjem Adventa protekle subote i službeno je započelo vrijeme najboljih zimskih provoda, božićnih domjenaka te ludih novogodišnjih partyja. Omiljene svjetlucave odjevne kombinacije već spremno čekaju da zablistaju na raznim predblagdanskim zabavama, a ono što će upotpuniti i dati onaj završni touch, bilo da se radi o dnevnom ili večernjem looku, zove se Oxette nakit.

Oxette nakit6

Savršeno će pristajati uz krupno pletivo, šarmantne lepršave bluze, a posebice uz trendi majice i pulovere koji otkrivaju gola ramena i vrat, stavljajući tako nakit u prvi plan. Prosinac je također i vrijeme darivanja, a poklon koji će odražavati osobnost i originalnost osobe kojoj se daruje uvijek je pun pogodak, stoga razveselite ove blagdane svoju mamu, sestru, prijateljicu ili pak bolju polovicu unikatnim i elegantnim nakitom pomoću kojeg će se osjećati posebno.

Oxette nakit5

Oxette je grčki brend koji je nastao 1998. godine i u kratkom roku postao jedan od najbrže rastućih svjetskih imena u svijetu nakita, satova i modnih dodataka. Moderan i unikatan dizajn te savršeni omjer cijene i kvalitete razlog su prisutnosti ovog grčkog brenda u više od 20 zemalja svijeta, a popisu metropola u kojima se može pronaći njegova ponuda, odnedavno se pridružio i Zagreb.

Oxette nakit4

Zanimljiva kombinacija imena nastala je spajanjem grčke riječ OX, (snaga, jako) i francuske riječi ETTE (žensko, ženski), iz čega i proizlazi temeljna filozofija brenda –  namijenjen je sofisticiranim i modernim ženama. Neodoljive srebrne, zlatne i bakrene nijanse kombiniraju se s detaljima u trendi bojama, a ove sezone one dolaze u širokoj paleti tonova, od upečatljivih jarkih pa sve do nježnih pastelnih.

Oxette nakit3

Oxette nikad ne slijedi trendove već ih sam stvara, stvarajte i vi svoj modni stil uz ovaj prelijepi grčki nakit. Oxette možete pronaći u Zagrebu – Arena Centar i Avenue Mall, Zadru – Ulica Plemića Borelli 7, a uskoro i u Splitu unutar shopping centra Mall of Split.

Oxette nakit2

Foto: promo

Stilist: Doris Fatur

Make up: Dajana Pajkić

Hair: Larita studio

Modeli: Iris Petrač i Gioia Maletić

Komentari