Gradske odjevne kombinacije poznatih glumica

Ljeto i vrućine su u punom jeku pa su i mnogi celebovi odahnuli od poslovnih obaveza i uživaju u šetnjama gradom i boravku na plaži. Razdoblje kada je jednostavnost pali su upravo ljetni dani, koji mnogim poznatim damama olakšaju izbor odjevnih komada. Lily Collins, Jennifer Lawrence, Olivia Wilde i mnoge druge su za ljetne kombinacije izabrale klasične komade u grunge stilu bez suvišnih detalja.

lilycollins

Lily Collins

Zemljane i tamne boje, te dominacija printeva vidljiva je u njihovom stilskom izričaju. Upravo je street style mnogima donio titulu ikona stila, jer je odavno poznato da se upravo na ulicama kreiraju trendovi i oblikuje slika koju pojedini celebovi šalju u javnost.

olivia

Olivia Wilde

Ako nisu zauzeti snimanjima ili poslovnim obavezama, svoje vrijeme najčešće provode u shoppingu ili druženju s najbližima. Za ovo ljeto ove ljepotice su se odlučile za čiste linije odjeće, kombinaciju sportskog i ženstvenog te mnoštvo udobnih materijala. Od modnih dodataka tu su neizostavne sunčane naočale, male torbice u boho stilu i minimalistički nakit. Upravo minimalistički lepršavi krojevi komada, njihov oblik i tekstura stvaraju čvrstu harmoniju, a jednostavne linije obavijaju siluetu te stvaraju opušten i elegantan dojam.

Pogledajte kako zvijezde provode ljeto u gradu.

zoekravitz

Zoe Kravitz

chloe

Chloe Sevigny

jenniferlawrence

Jennifer Lawrence

Foto: Splash

Komentari