Nove torbe originalnog brenda Gooma

Gooma Brand kožne torbe 2

Gooma Brand, iza kojeg stoje dizajnerice Barbara Perica i Iva Mosner, ima novu kolekciju. Brend poznat po torbama izrađenim od reciklirane gume, ovoga puta donosi jednu novu priču. Dio najnovije kolekcije, osim već spomenutih gumenih torbi, sadrži i torbe izrađene od kože, a nova podlinija nosi naziv №478 i donosi drugačije modele torbi koje izvrsno nadopunjuju cijeli asortiman Gooma Branda.

„Koža nam je uvijek bila zanimljiva kao materijal kojime bi idealno nadopunili svoj asortiman i pokazali raznolikost našeg dizajna. Dosta dugo smo pripremale kolekciju želeći napraviti kvalitetne modele torbi koje se svojim dizajnom posebno ističu, a opet zadržavaju naš karakterističan dizajnerski potpis“,  objasnile su Barbara Perica i Iva Mosner.

Gooma Brand kožne torbe

Kolekcija sadrži torbe različitih boja i dizajna, a veličina ovisi o modelu torbe. Prevladavaju ‘oversized’ torbe od kojih su neke i multifunkcionalne. Posebno se ističe žuta kožna torba za svaki dan koja preklapanjem postaje predivna pismo torba, idealan komad za večernja druženja i posebna modna događanja. Takav model kreiran je i u drugim bojama, a u ponudi je i posebno dizajnirana  vrećasta torba, koja se preklapanjem pretvara u ruksak. Izrađena je od voštanog platna, idealnog materijala za kišne dane jer torbi daje vodootpornost. Sve torbe su ručno rađene, a minimalistični detalji daju im jednu posebnu odliku.

Gooma Brand kožne torbe 3

Fotografije potpisuje Andrija Zelmanović, a torbe Gooma Branda mogu se kupiti u Zagrebu u koncept dućanu Hysteria u Teslinoj 9, te u Splitu u Arteriji na adresi Vid Morpurgova poljana 1. Također se mogu naručiti na Facebook stranici Gooma Branda.

Gooma Brand kožne torbe 4

Gooma Brand kožne torbe 5

Gooma Brand kožne torbe 7

Gooma Brand kožne torbe 10

Gooma Brand kožne torbe 11

Gooma Brand kožne torbe 13

Komentari