Google je proglasio Hrvatsku najpoželjnijom destinacijom

stiniva1

plaža Stiniva, Vis

Prema analizi Google data, Hrvatska je u ukupnom zbroju najpoželjnija destinacija za odmor! Na web stranici teflSearch u periodu od godine dana – srpnja 2015. i srpnja 2016. – u izboru preko osamdeset zemalja svijeta Hrvatska je zemlja koju je najviše korisnika označilo kao onu u koju žele putovati.

Svoje prvo mjesto drži sa 2,71%, a slijede ju Grčka, Turska, Tajland, Španjolska, Italija, Kuba, Portugal, Malta i na desetom mjestu Sjedinjene Američke Države!

Snimka zaslona (111)

Odličnu poziciju možemo najviše zahvaliti prirodnim ljepotama, prekrasnim plažama te cijenama turističkih ponuda i usluga, koje su strancima relativno povoljne. Sve rastući broj odličnih glazbenih festivala, boutique hotela, elegantnih i ekskluzivnih resorta nadamo se da će doprinijeti zadržavanju ovog čvrstog prvog mjesta.

Stoga, rezimirajući rezultate, ne čudi da su brojni poznati i slavne svjetske zvijezde i ove godine posjetile našu obalu. Tko je sve od slavnih i poznatih uživao u prirodnim ljepotama, i što su sve radili i kako se zabavljali, možete saznati ovdje.

Nautika

Dubrovnik

plaze-sakarun-velika

plaža Sakarun

plaža Zlatni rat, Bol na Braču

plaža Zlatni rat, Bol na Braču

Foto: Instagram, TZRH

Komentari