Good Food i Journal osmislili su posebne menije

Zagrebački Good Food ovog je ljeta osvanuo u novom ruhu i dobio terasu te sad nudi sasvim drugačiju atmosferu na ovom užurbanom gradskom uglu. Good Food je zahvaljujući svim promjenama postao još jedno urbano mjesto okupljanja uz fini zalogaj u svako doba dana. U skladu s time stigle su i novosti na jelovniku, a s obzirom na to da smo ovdje česti gosti odlučili smo osmisliti dva različita menija, sami ih isprobati, a danas vam ih preporučujemo.

goodfood4

Croissant sendvič s ukusnom Pik šunkom i istarskim kravljim sirom dolazi u kombinaciji sa svježim sokom od naranče, finom Lavazza kavom u Meniju 1 i idealan je za doručak ili lagani snack kad ogladnite i brzo vam treba nešto fino.

Menu 1

Menu 1

Ako pak naiđete za vrijeme ručka ili rane večere tu je Menu 2, odnosno zanimljiva i originalna Popeye salata sa špinatom, svježim kravljim sirom, bademima i sušenom brusnicom te osvježavajuća limunada sa svježom mentom. Menu 1 možete pronaći po sniženoj cijeni od 30 kuna (naspram 36 kuna), a Menu 2 sada košta 36 kuna za razliku od 44 kune koliko je bio prije. Kad dođete u Good Food menije s preporukom Journala lako ćete prepoznati po zastavicama izvješenim u prostoru, samo odaberite svog favorita i naručite.

Menu 2

Menu 2

Posebna ponuda po preporuci Good Fooda i Journala trajat će mjesec dana, navratite i isprobajte – mi smo oduševljeni. A osim fine klope i uživanja u atmosferi, u Good Food svratite i po malu dozu kreative. Naime, novost je zid namijenjen promociji mladih neafirmiranih umjetnika i kreativaca koji na taj način žele izložiti svoja djela publici te ih upoznati sa svojim radovima. No zagrebački kutak dobre hrane ovdje isto neće stati te za jesen i zimu pripremaju još noviteta koje jedva čekamo!

goodfood1

goodfood2

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Komentari