Osijek je dobio novu slastičarnicu

@romylii

@romylii

Sredinom ožujka u samom centru Osijeka otvorena je slastičarnica Gold by Waldinger, preko puta Hotela Waldinger. U novi projekt slastičarnice krenulo se prije svega zbog premalog kapaciteta prostora u kojem su se radile hotelske slastice. Pronađeni lokal preko puta bio je idealan za sve potrebe, od slastičarskog pogona pa sve do slastičarnice i caffe bara.

@arwen_may

@arwen_may

Dizajnerice interijera u kojem prevladavaju raskošni zlatni tonovi su Nina Modrić i Jasna Svalina iz tvrtke Interiora kojima je ideje davao sam vlasnik – Berislav Mlinarević. U slastičarnici Gold je naglasak, kao što i samo ime kaže, na zlatu. Zlatna folija kojom je obložen šank i strop slastičarnice Gold naručena je čak iz Japana, a interijer je uređen u stilu 60-tih/70-tih. Namještaj dolazi s s potpisom najboljih talijanskih kuća/dizajnera (Mooi, Moroso) dok šarena terasa razbija monotoniju svojim veselim bojama. Vitrine su napunjene najslađim kolačima i tortama, neodoljivim pralinama i vrhunskim sladoledom.

@fashion_journey_with_nala

@fashion_journey_with_nala

Gold by Waldinger ističe se po sladoledu čije su sirovine bez glutena, a u ponudi je i veganski sladoled (sa sojinim mlijekom) i sladoled za dijabetičare. Tu su i smoothieji za sve one koji žele slatki i zdravi obrok ili međuobrok, kao i makrobiotički kolač. Ponuda je raznolika i može zadovoljiti skoro svakog slatkoljupca.

@waldinger.hr

@waldinger.hr

Nađete li se u Osijeku, nikako nemojte zaobići ovo zlatno mjesto. Više informacija pronađite na službenoj stranici, a pratiti ih možete i na Facebooku i Instagramu.

@blueturpentine

@blueturpentine

gold-by-waldinger-6

gold-by-waldinger-5

gold-by-waldinger-1

Foto: Instagram, Gold by Waldinger

Komentari