Glazbeni sustav koji prepoznaje osjećaje

U prodajnom salonu Bang&Olufsena u Zagrebu (Gajeva 23) predstavljen je glazbeni sustav BeoSound Moment te online servis za preslušavanje glazbe Deezer. Tvrtka Bang&Olufsen Hrvatska zajedno s Hrvatskim Telekomom održala je konferenciju za medije organiziranu povodom predstavljanja inovativnog glazbenog sustava BeoSound Moment koji prepoznaje ljudske osjećaje i čita misli, što mu omogućava povezanost s glazbenim servisom Deezer.

beosound-moment

BeoSound Moment je novi inteligentan i intuitivan bežični glazbeni sustav koji počiva na bazi i integrira kompletne glazbene zbirke te usluge u jednu. Ovaj audio sustav odlikuje odvojivo i dvostrano sučelje, pa je tako prednji dio BeoSound Moment sustava zaslon osjetljiv na dodir od sedam inča koji nudi pregledavanje i pretraživanje glazbe kroz standardnu audio klasifikaciju: žanr, albuma i umjetnika. S druge strane je hrastova ploča za brzi pristup glazbi, također osjetljiva na dodir. Deezer je glazbeni streaming servis s više od 35 milijuna domaćih i stranih pjesama koji u zaborav baca kablove i prebacivanje pjesama s kompjutera na mobitel ili tablet.

bo_beosound_moment_mood_wheel

„BeoSound Moment definitivno je Bang&Olufsenov novi i predviđa se hit proizvod jer je u korelaciji s ovim vremenom kada je svakom od nas važna vrhunska kvaliteta, a jednako tako i mogućnost da netko osjeća i prati naša raspoloženja.“ izjavio je direktor razvoja Bang&Olufsen Hrvatska, Krešimir Čorić.

BO_HT-(1)

Kako bi funkcionalnost bila u potpunosti iskorištena, nužno je imati vrhunsku mrežu. Upravo takvu kvalitetnu i brzu mrežu omogućava Hrvatski Telekom koji je nedavno udvostručio brzinu u 4G mobilnoj mreži i time još jednom potvrdio poziciju lidera na tržištu. Osim vrhunske infrastrukture, HT korisnicima nudi i vrhunske premium sadržaje, a jedan od njih je svakako i Deezer, uz koji svoju omiljenu glazbu možete slušati uvijek i svugdje, a od sada i putem Beosound Momenta.

Komentari