Najpoznatije maske za lice dolaze na hrvatsko tržište

glamglow2

2010. godine, Glenn i Shannon Dellimore osnovali su brend GLAMGLOW® za profesionalnu upotrebu i potrebe backstagea u svjetskom sjedištu zabave, muzike, mode i ljepote – Hollywoodu. Od tada do danas, ovaj je brend narastao do neslućenih razmjera, a 2015., kada ga preuzima Estee Lauder kompanija, GLAMGLOW® postaje najbrže rastuća tvrtka za njegu kože.

SONY DSC

Youthmud

Bračni par Dellimore je uz pomoć svojih celebrity prijatelja razvio proizvod uz koji je koža spremna za kameru kroz samo nekoliko minuta – sada već legendarnu GLAMGLOW® masku za lice, obogaćenu najboljim aktivnim sastojcima na svijetu, koja krije pore, smanjuje vidljive nedostatke, smanjuje izgled finih linija i stvara vidljiv sjaj na koži koji traje danima.

gravitymud

Gravitymud

U trenutnim i itekako vidljivim rezultatima ovih maski uživaju Jennifer Aniston, Miley Cyrus, Nina Debrov, ali i čitavi niz muških zvijezda sa showbiz scene. Najpoznatija i prva kreirana maska maska je Youthmud® – bazirana na čarobnim sastojcima vulkanskih stijena, morske gline s francuskih obala te pravim listovima zelenog čaja. Druga najpoznatija je peel off maska Gravitymud® za koju kažu “da je s onog svijeta“ jer osim izvrsnih rezultata, tijekom sušenja se pretvara iz bijele u srebrnu.

SONY DSC

Thirstymud

GLAMGLOW® maske i službeno stižu na hrvatsko tržište, a prodavat će se ekskluzivno u Douglas parfumerijama i u Anabella Joker u Splitu.

Foto: GLAMGLOW

Komentari