Zašto svi vole Giorgiju Tordini?

tordini-9

Poznata Talijanka, koja je osnovala uspješan modni brend Attico (2016.), zajedno s Gildom Ambrosio, još jednom Talijankom vrhunskog osobnog stila, ne prestaje biti praćena u medijima. Danas, kada se na street style fotografijama i na feedu Instagrama svako malo pojavi nova modna ikona, ipak postoje neke žene koje se izdvoje iz prenapučenog medijskog prostora.

tordini-8

Takva je svakako Giorgia Tordini koja je potiho postala jedna od najelegantnijih žena na Instagramu. Njezin brend vintage duha prodaje se diljem Italije, a odmah nakon toga i u Aziji te SAD-u. Ona i Gilda osobno ga promoviraju, izdavajajući se iz mase svojim vlastitim kreacijama.

tordini-7

Talijanke su oduvijek bile zvijezde Tjedana mode, no posljednjih nekoliko sezona one donose jedan novi dašak među već jako popularne Skandivavke ili Francuskinje. Giorgia je pravi primjer povratka elegancije i ženstvenosti koja kao da se izgubila negdje po putu. Fashioniste su ‘pojeli’ trendovi, odjeća koja je moćnija od njih samih i utjecajni brendovi.

tordini-6

Upravo zato je pogled na svilenu haljinu, klasične sandale ili salonke postao nešto drugačije, daleko od toga da je Giorgia klasičarka. Svaki njezin styling ima pomaknut odmak od uobičajenog, bilo zbog modnih dodataka ili samih kreacija koje bira. Ona pažljivo odabire modne trendove i daje im svoj osobni ‘touch’. Isto tako voli i dozu dramatičnosti u svojim stajlinzima, no nikada ne prelazi granicu profinjenosti. Lijepo je vidjeti ženu koja uživa bivajući baš to.

tordini-5

tordini-4

tordini-3

tordini-2

tordini-1

Foto: Instagram

Komentari