Gin & Tonic na 4 načina

Pisali smo već o Tasty stranici na Facebooku od čijih videa rastu zazubice i koja će vas bez sumnje hipnotizirati da ćete u najmanju ruku se na njoj zaustaviti pregledavajući sve videe ili ćete nešto od recepata i pripremiti. Od pokretanja originalnog Tastyja, sad već i mnoge druge zemlje imaju svoj kanal, poput Britanije čiji se profil zove Proper Tasty.

Na njoj smo zamijetili super inspiraciju za pripremu, u zadnje vrijeme vrlo popularnog, gin & tonica. Nježno gorkasti okus ovog miksa odlična je baza za dodavanje drugih sastojaka i pretvaranje originala u genijalno ljetno piće. Ideje su mnoge, a Proper Tasty u svojem videu donosi četiri različite – borovnica i timijan, krastavac i bosiljak, grejp i estragon, malina i ruža.

Priprema je vrlo jednostavna, a u videu je jasno objašnjena. Ovisno o receptu za koji se odlučite, na samo dno stavlja se voće (ili povrće), začin i zaslađivač koji se zgnječe da se otpuste okusi, zatim se dodaje jedna mjera gina, puno leda i tonic za kraj. Pogledajte video recept za pripremu četiri jednako ukusne vrste ovog osvježavajućeg pića i možda se neka od njih večeras nađe i na vašem meniju.

Foto: Instagram

Komentari